مشاوره حقوقی رایگان - اثبات فاکتور جعلی خدمات

سلام وقت بخیر
در یک مجتمع بزرگ بعد از بررسی متوجه شدیم گویا مدیر ساختمان با ارائه فاکتورهای فراوان از یک نفر در حال برداشتن پول هست. سوال من این هست چطور می توان اثبات کرد فاکتورها جعلی بوده و بابت آن ها کاری انجام نشده یا کمتر انجام شده؟ یه سری فاکتورها دارای تعویض وسایل هستند و یه سری فقط خدمات دارند. (کارهای تاسیساتی و برقی و مکانیکی و ...) فاکتورها دارای کد اقتصادی نیستند و حتی شخص مورد نظر دارای مغازه نیست.
برای اقدامات قانونی باید چطور جعلی بودن فاکتورها رو اثبات کنیم؟ و باید از این آقای خدمات دهنده شاکی باشیم یا مدیر ساختمان؟
پیشاپیش ممنون از اطلاعات شما

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از ایشان درخواست مفاصاحساب بنا به فاکتور صحیح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به ارائه بیلان کاری و فاکتورها و ریز هزینه ها دهید و در صورت ارائه فاکتور می توانید با ادعای جعل فاکتورها با دلائلی که دارید، درخواست بررسی آن توسط کارشناس دهید