مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

با سلام
حدود شش ماه پیش بنده ماشین صفر خود را با تیکه زمینی ویلایی معامله کردم اما الان ید اول زمین ک سند مادر داره و موتور آب وچاه آب دست اوست بمن می‌گوید بدلیل اینکه ید دوم هنوز بدهکاری اش را با وی تسویه نکرده است او هم فروش زمینش را ب آن شخص انکار میکند و حق آب زمین من را نمی‌دهد و میگوید حق درخت کاری هم ندارم...حال با اینکه من قولنامه فروش زمینش را ب آن شخص دارم و آنجا قید شده ک بطور قطع زمین را ب آن شخص فروخته و ثمن معامله بین آنها انجام شده
: حال از شما سوال داشتم بنده در صورت شکایت ممانعت از حق آیا ب حق خود میرسم و دادگاه حق و زمین را ب من میدهد یا خیر؟ آیا لازم هست وکیل بگیرم