مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شکایت از شرکت‌ انبوه سازان مسکن

باسلام ممنونم از لطفی که می‌فرمایید برای تسهیل و رفع ابهامات شهروندان.

سال ها هست که از یک شرکت انبوه سازی با صدها شاکی در چندین مرحله شکایت کردیم وکیل گرفتیم (به علت عدم انجام تعهدات و تحویل ندادن خانه )ولی به خاطر نفوذ طرف در دادگستری کرج به هیچ نتیجه ای نرسیدیم.
نمی‌دونم چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام موضوع مبهم است در صورت لزوم میتوانید با ارائه مدارک جلسه حضوری درخواست کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی دقیق شوید و برای برطرف شدن مشکل راه حل حقوقی پیشنهاد گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به رئیس محترم قوه قضاییه مراجعه نمایید ایشان پیگیری خواهد نمود