مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت تهمت سرقت

با سلام و احترام و عرض خداقوت
بنده حدود دو سال در یک شرکت غیرانتفاعی زیر مجموعه یکی از نهادهای حاکمیتی کار می کردم، متاسفانه مدیر و مسئول مالی و افراد مرتبط باهاشون تخلفات مالی گسترده ای انجام می دادند از جمله صورت وضعیت سازی های صوری و ...
من و دو نفر دیگر از همکارانم بعد از بارها تذکر مجبور شدیم سلسله مراتب بالاتر و از جمله دستگاه های امنیتی را در جریان تخلفات قرار بدهیم، که این کار منجر به برکناری و از هم پاشیدن دم و دستگاه و کشیدن حساب و کتاب از متخلفین گردید،
اون ها هم زمان تحویل اموال به دستگاه مربوطه جهت انتقام گرفتن از ما تعدادی از اموال را اعلام سرقت کردند و در مرحله اول اعلام سرقت به آگاهی، چون اموال اعلام شده خیلی قیمتی نداشتند و ما هم جهت حفظ آبرو، تعهد دادیم که کمک کنیم تا اموال کسری تهیه بشود و دقیقا کلمه کمک را هم ذکر کردیم، اون ها هم شکایت را پس گرفتند.

کمک رو هم انجام دادیم منتها هر دفعه یک لیست جدید می آوردن و به بهانه های مختلف قصد شکایت از ما رو داشتند که نهایتاً بر علیه من و یکی از همکارانم در دادسرا شکایت کیفری با اتهام سرقت مطرح نمودند، همزمان با روند پرونده بارها به ما پیشنهاد می شد که شما یک تعهد به ما بدهید که هیچگونه حق و حقوقی طلب نداریم و همچنین هیچ گونه گزارشی سوء بر علیه اون ها نداده ایم و گزارش نخواهیم داد و صحت کلیه امورات انجام شده توسط اونها رو تایید کنیم و ... می گفتند تا در ازای تعهد، اون ها هم شکایت را پس بگیرند ضمناً مطرح می کردن که قاضی و دادگاه هم هماهنگ شده است،(ضمنا مقداری حقوق و پاداش به ما بدهی داشتن و از جمله حدود 15 ماه بیمه ما را واریز نکرده بودند) لذا همیشه و به بهانه های مختلف پیگیر گرفتن تعهدنامه ترک ادعا از ما بودند.
متأسفانه همکارم از ترس آبرو در بازی اون ها قرار گرفت و تعهد رو امضا و رضایت گرفت ولی من به هیچ وجه قبول نکردم.
به لطف خدا و پاکدستی قضات و تلاش وکیلی که گرفته بودم، رای منع تعقیب برای من صادر شد، اعتراض کردند، اعتراضشان هم توسط دادگاه رد شد، الان رأی قطعی به نفع من صادر شده،
خواستم بدونم آیا اعاده حیثیت بنده به نتیجه می رسد یا خیر؟ چون صدمات روحی، روانی، معنوی و شغلی زیادی به خودم و خانواده ام وارد کرده اند،
از جمله همه اعضای تیمی که تخلفات رو مرتکب شده بودن به گزینش اداره جدیدی که استخدام شده بودم مراجعه و تهمت های ناروا بهم زده بودن و باز بودن همان پرونده اتهام سرقت در دادسرا را به عنوان مستند ادعاشون ذکر کرده بودن،
اگه راهنمایی کنید بسیار ممنون میشم. چون بنده به لطف خداوند الان استخدام رسمی یکی از ادارات شده ام و همچنین مدرس دانشگاه هم هستم و با دستگاه های حاکمیتی و ... ارتباط خوبی داشته و دارم اما شکایت ناحق افراد متخلف، وجه بنده رو تخریب و ظلم بزرگی در حقم روا داشتن، ببخشید که مسدع اوقاتتون شدم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفاً سوالتان را مختصرتر و مفید مطرح کنید تا دقیق‌تر بررسی و راهنمایی شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود پرسشگر ارجمند
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است