مشاوره حقوقی رایگان - برگشت وجهی که با رضایت بوده

سلام وقتتون بخیر. بنده با آقایی قبلا دوست بودم مشکلی برای من پیش اومد و با ماشین شخصی تصادف کردم و خسارت مالی به وجود اومد، این آقا به خواست خودش گفت که کمکت میکنم شماره کارت از من گرفت و مبلغ 3 میلیون طی دو فقره از طریق دستگاه Atm برای بنده واریز کرد اما نه به عنوان قرض به عنوان کمک و اینکه هوای من رو داشته باشه. در حال حاضر دو مرتبه هست پیام میدن و مبلغی کمتر از اون چیزی که واریز کردن از بنده میخواد من هم یک بار پاسخ دادم که ندارم، خودش هم از اوضاع مالی من خبر داره که توان پرداخت ندارم. اما به نحوی انتظار برگشت اون مبلغ رو داره در حال حاضر میخواستم بدونم امکان شکایت از من واسه برگشت اون مبلغ وجود داره؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ به دلیل اینکه آن آقا قصد تبرع داشته است و با اثبات این امر، در صورت طرح دعوای احتمالی، این دعوا نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.