مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به نقص پای راست

سلام و خسته نباشید. 94/11 براثر انحراف ب راست ی خودرو ب غیر اسیبهای بدنی از پای راست هم باعث نقص شدم چن سال بعد بیمه83 تومن دیه ب من داد ک همو روز دیه وکیل گرفتم چون دو سانت و نیم کوتاهی داشتم طی سال 94 تا 1401دوازده عمل پی در پی داشتم ک دوسانت ب چهارسانت رسید وکیل ک دیه رو تو ی سال خورد خورد ب من داد و الانم ب عیر دست مزد خودش ک کم کرده مبلع چهارده میلیون دستشه و دیگه دنبال کار نرفت و هی ب من گفت منتطر جواب دادگاهم ولی خودم ک دادگاه مراجعه میکردم میگفتن پرونده بایگانی و کسی سر نزده الان در مورد بقی پول ک دست وکیله ی و دیگه ایکه ایا من میتونم باز شروع کنم ودیه نقص و بگیرم ممنون از شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حسب مورد به کانون وکلا یا مرکز مشاوران بروید و از وکیل شکایت کنید علاوه بر ات در حفاظت اطلاعات دادگستری از وکیل شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر از وکیل به دلیل تخلفاتی که انجام داده است شکایتی دارید می‌توانید از طریق دادسرای انتظامی وکلا اقدام بفرمائید.