مشاوره حقوقی رایگان - سلام دعوا بین مالک و مستاجر

من مالک ملکی هستم مستجرم گرایه رو حدود 15روز نداده بود توی پارکینک خونه دیدمش بهش گفتم امکان داره واریز کنید ؟ که خانومش اومد پایین کلی داد بیداد ابرو ریزی چند بار به حالت زدن اومد جلو بعدم دست منو گرفت از دم در منو گشید تا 3تا خونه اونورتر جوری در همسایه ک همه دستام سیاه و کبود شد و تاندمای دستم به گفته پزشک مشگل پیدا کرد کش اومدن 2تا سوال دارم 1 اینکه چجوری میتونم درخواست تخلیه اجباری و فوری بدم چون خودم ساکن همون خونه هستم و میترسم دیگه برم تو خونه ام 2 میخوام ازش جزای نقدی بگیرم که دیگه دست به هیچ اهدی نزنه که بخواد سیاه و کبود کنه و دردی که داره من 2روز از دست درد و شانه درد نمیتونم بخوابم و با ابروی کسی بازی نکنه اونم بی علت !!!! من پزشک قانونی رفتم نامه بگیرم کفتن چند روز دیگه بیا جواب بگیر چه مراحلی را باید انجام بدم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش تکراری است و قبلاً به شکل دقیق و کامل پاسخگویی صورت گرفته است.