مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون اعصاب و روان گواهینامه

سلام من برای گواهینامه رفتم معاینه چشم و وقتی معاینه کردن چندتا سوال پرسیدن گفتن بچگی بیماری یا چیز خاصی نداشتی گفتم بچه بودم ی عمل ریز داشتم خطرناکم نبود و گفتن برم کمیسیون اعصاب و روان

370 تا سوال mmpi دادن گفتن پاسخ بده منم هرکدوم بهتر بود رو زدم

بعد پاسخنامه سوالا گفتن بیماری عصبی نداری و فلان گفتم نه بعدش گفتن برم متخصص اعصاب و روان
شنیدم اگه رد صلاحیت بزنن نمیشه گواهینامه گرفت

منم بیماری و هیچی ندارم و الان باید چکار کنم؟

نمیشه اعتراض زد به اون دکتر معاینه چشم و یا کمیسیون و چجوری؟ دکترش کلا خوب نبود فقط دنبال گیر دادن بود

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
فعلا اقدام خاصی متصور نیست در صورتیکه نظر کمیسیون پزشکی مورد قبول شما نبود امکان اعتراض خواهید داشت.