مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

با سلام سال 97 خانوم بنده در شهر دیگری یک خودرو مبایعه نامه نوشتن و مبلغی بیع دادن بعد از 2روز بنده به نمایشگاه رفتم و مبلغ خودرو را پرداخت کردم و پولی که واریز کردم رو دارم و سند رو به اسم بنده انتقال دادن بعد از چند سال خانوم بنده رفتن شکایت کردن که خودرو رو ایشون معامله کردن ابطال سند رو خواستن و بنده 8 ماه قبل از شکایت ایشون ماشین رو به کسی دیگه فروختم سند هم زدم الان آیا ایشون میتونن کاری کنن

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است و نتیجه دعوی قابل پیش‌بینی نیست.