مشاوره حقوقی رایگان - درب جدید برای پارکینگ

سلام
من در یک مجتمع 28 واحدی زندگی میکنم من دارای یک پارکینگ سندی هستم که در سند من و در جلوی پارکینگ من یک پارکینگ مزاحم دارم
موقعیت پارکینگ من جوری هست که می‌توانم با هزینه خودم یک درب ورود و خروج به خیابان بدونه مشگل و مزاحمت برای کسی ، برای خودم نصب کنم
آیا شهرداری به من اجازه میده و اینکه آیا ساکنین می‌توانند با آن مخالفت کنن
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
هرگونه تغییر در بنا نیازمند اخذ مجوز از شهرداری خواهد بود و در صورت موافقت شهرداری همچنین کلیه مالکین باید با این تغییر موافقت نمایند در غیر اینصورت امکان پذیر نخواهد بود.