مشاوره حقوقی رایگان - پس نیاوردن فرزند پس از اتمام وقت ملاقات

سلام،بنده به دلیل اختلاف با همسرم مدتیست در خانه پدرم میباشم ، دو فرزند مشترک دختر 10 ساله و پسر 3 ساله داریم،برای پسر قرار موقت ملاقات گرفته بود از ساعت 10 صبح تا 5 عصر، در کلانتریی تحویل دادم ولی عصر بچه رو نیاورد ، از کلانتری صورتجلسه گرفتم . چیکار میتونم بکنم بچه رو برگردونه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید هم چنین بر اساس قانون مجازات، امتناع از استرداد طفل در صورت مطالبه اشخاصی که قانونا حق مطالبه دارند، جرم بوده و مرتکب را با مجازات خودداری از تحویل فرزند​ که حبس و جزای نقدی است، مواجه خواهد کرد. برای شکایت از خودداری از تحویل طفل، فرد باید، به دفاتر خدمات قضایی رفته و شکوائیه خود را ثبت و به دادگاه صالح، ارسال کند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
طرح شکایت مبنی بر امتناع از استرداد طفل.