مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام سال 99 همسرم به آقایی بدهکار بود و من به عنوان بدهی خونم را به این اقا دادم ولی دادگاه قبول نکرد وهمسرم دوباره بدهی را دارد پرداخت می‌کند و من دیدم که خونه را به عنوان بدهی قبول نکرد و خونه رو از من گرفت و ثمن‌ معامله را به من پس نداد من شکایت کردم و تا ديوان رای به نفع من شد الان بخاطره اینکه ثمن‌ معامله را پرداخت نکنه از من شکایت کیفری کلاهبرداری کرده
آیا شکایتش به جای میرسه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال نامشخص از طریق مشاوره تلفنی توضیح دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیش از مطالعه مدارک و مستندات امکان اظهار نظر وجود ندارد و در عین حال نتیجه شکایت مطروحه قابل پیش‌بینی نیست.