مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجبتال

من با یک کانال تلگرامی آشنا شدم که کار ارز،میکرد که متاسفانه کلاهبردارن
من سه بار از دو حساب پرداخت براشون زدم هر بار گفتن اینقدر بریز تا سودتو بدیم ایا امکان داره بتونن از شماره حساب من کاری کنند ؟ از طرفی اون شماره حسابی که من بهشون پرداخت کردم به اصطلاح تریدرشون بودن که ظاهرا کلاه برداری باید از صاحب اون حساب هم شکایت کنم؟ مشکل حقوقی برام ایجاد نمیکنن؟ کجا باید شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.
ممکن است از صاحب حساب نیز کلاهبرداری شده باشد.

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح شکایت کلاهبرداری و پیگیری از طریق پلیس فتا