مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد بیش از 4 سال

سلام، من موجر هستم و یک واحد آپارتمان را در سال 1398 اجاره دادم و بعد اتمام قرارداد تا کنون 3 سال تمدید کردیم بطوریکه هر سال با توافق طرفین پشت قولنامه را خودمان نوشتیم و مبلغ توافق را امضا کردیم و تا الان هیچ مشکلی نداشتیم.
الان برای سال پنجم می خواهیم تمدید کنیم، آیا ادامه این کار مشکل قانونی دارد؟ و اگر به مشکل بر خوردیم مستاجر از نظر قانونی می تواند مشکل آفرین باشد؟ متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خودتان قرارداد اجاره از سایت پرینت بگیرید و مدت اجاره را در آن قید کنید و دو نفر شاهد امضاء کند.

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سلام.خیر هیچگونه مشکل قانونی نداشته و برای مستاجر حقی یا امتیازی ندا د