مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن مشخصات شخصی از روی شماره کارت بانکی

باعرض سلام و وقت بخیر... من امروز سوار یک تاکسی شدم پول همراه من نبودم قرار شد همسرم واریز کنند برای راننده تاکسی اما ایشون هرچی دلشون خواست به بنده گفتند و به من حمله ور شدند که اگر دیگران جدا نمی کردند احتمال آسیب جدی برای بنده بود و به سرعت فرار کردند. الان من تنها سرنخی که دارم همین شماره کارت طرف هست که به اسم خانومش هست. آیا می توانم اطلاعاتی از خود شخص پیدا کنم برای شکایت به تاکسیرانی؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

صرف داشتن مشخصات بدون دلیل و مدرک چیزی رو اثبات نمیکند