مشاوره حقوقی رایگان - مالک ادعا کرده است که خانه کلید نخورده است

سلام سال 1400 واحدی را اجاره کرده ایم، در متن قرار داد مالک مدعی شد که واحد کلید نخورده است ، اما پس از امضاء قرارداد متوجه شدیم که قبلا فردی در آنجا ساکن بوده است و تعمیراتی در ظاهر ساختمان بوجود آورده است که همان موقع ، مراتب به اطلاع مالک رسانیده شد
اکنون بعد از 2 سال که قصد تخلیه داریم ، مالک با اتکا به این جمله "واحد کلید نخورده تحویل شده" از پرداخت ودیعه خودداری می کند و اصرار دارد که خسارات تغییراتی که از ابتدا در ساختمان بوده است را بنده پرداخت نمایم
لطفا راهنمایی کنید
سپاس

پاسخ ها :

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

شما برابر صورت جلسه‌ای که موقع تحویل واحد در ابتدای قرارداد تنظیم نمودید مکلف به تحویل واحد هستید در غیر این صورت هیچ تکلیفی برای موارد دیگر ندارید چون شما واحد را با همون وضعیتی که تحویل گرفته‌اید موظف به تحویل هستید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ارسال اظهارنامه مبنی بر امادگی تخلیه و تخلیه ملک و تحویل کلید به شورای حل احتلاف.و سپس طرح دادخواست استرداد ودیعه.