مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرای حکم الزام به تمکین

سلام
من زوج هستم و حکم قطعی الزام به تمکین زوجه را دارم و پس از صدور اجراییه زوجه به دفتر بدوی مراجعه و لایحه آمادگی تمکین ارایه کرده ،، برخی وکلا و دفاتر حقوقی گفتن من کار اشتباهی کردم اجراییه زدم و حکم الزام به تمکین اعلامی است و نیازی به اجراییه ندارد و برخی دیگر عکس موضوع را گفتند. // لطفا راهنماییم کنید که اگر حکم الزام تمکین اعلامی است چرا شعبه بدوی دادگاه به من گفته باید بعد از صدور اجراییه با زوجه به کلانتری محل مراجعه کنید تا صورتجلسه شود؟؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی الماسی

مهدی الماسی :

با سلام
رویه عملی و قضایی اینگونه است که بایستی اجرائیات صادر به زوج ده روز مهلت داده شود که برای اجرای حکم تمکین آمادگی خود را اعلام کند، در غیر اینصورت از طریق کلانتری محل مراحل تمکین انجام و در صورت عدم تمکین ناشزه خواهد شد

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
الزام به تمکین اجرائیه ندارد.
ابلاغ حکم قطعی به زوجه کافی است.
موفق باشید