مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی پول

با سلام...
خودرویی را قول نامه کردیم خریدار 15 تومان واریز کرد و قرار شد مابقی را تا آخر هفته واریز کند اما تماس گرفته و میگوید امکان پرداخت برای من فعلا وجود ندارد ...خودرو و تمام مدارک نزد خودم هست.آیا می توانم قرارداد را یک طرفه فسخ کنم. متاسفانه در قرارداد قید شده با قبول اسقاط کافه خیارات خصوصا خیار غبن اگر چه افحش باشد هیچ یک از طرفین حق فسخ آن را ندارند.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مشمول قاعده اقدام شده‌اید و نمی‌توانید نسبت به فسخ معامله اقدام نمائید‌.

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.عدم پرداخت ثمن معامله ارتباطی به خیار غبن ندارد.در صورت عدم پرداخت اقساط و قید شرط در مبایعه نامه حق فسخ برای شما خواهد بود. ابتدا اظهارنامه ارسال و با قید شرایط برای طرف و عدم پرداخت در مهلت مقرره اعلام فسخ نمایید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نظر می رسد امکان فسخ برای شما وجود نداشته باشد.
می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.