مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور

سلام
من ماشین پژو داشتم برده ام تعمیرگاه 8 ماه قبل و تصویه کرده ام حالا بعد 8 ماه طرف فاکتور اورده به قیمت های بالا مثلا کن کل پولش که داده ام برای تصویه 20 ملیون بوده مکانیک 30 ملیون فاکتور کرده بعد 8 ماه که از بنده طلب دارد ایا میتواند شکایت حقوقی کند؟فاکتور را من نه دیده ام نه امضا کرده ام و اطمینان دارم صوری هست
چگونه یک فاکتور یک طرفه به چرخه حقوقی میافتد؟ با قسم دو شاهد متتواند قاضی استناد کند؟ و فاکتور را وارد چرخه حقوقی کند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ اگر تصفیه صورت گرفته است ادعای بعدی در دادگاه قابل استماع نخواهد بود.

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

فاکتور بدون امضای شما ارزش حقوقی نداشته مگر اقرار یا شهادت شهود باشد