مشاوره حقوقی رایگان - تعویض موتور

سلام یه سمندlxمدل90خریدم. وکالت تعویض پلاک ازصاخابش گرفتم. رفتم برا تعویض پلاک. افسر موقع بازدید میگه موتور تعویض شده توپسند هم قید نشده. به صاحاب ماشین زنگ زدم. میگه من موتور عوض نکردم.در حالی که پارسال تعویض پلاک شده. افسر قبلی تایید کرده. صاحاب ماشین میگه من دنبال تعویض قانونی موتور نمیرم. برید شکایت کنید. من الان چکار کنم. قولنامه هم ندارم. پول هموکامل دادمـ

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از سوی شما سهل‌انگاری صورت گرفته است و بدون هیچ قراردادی نسبت به پرداخت تمام و کمال ثمن اقدام نموده‌اید.
حالیه ابتدا بایستی این معامله را در دادگاه ثابت نمائید تا نسبت به مطالبات خود اقدام بنمائید.

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با عدم وجود قولنامه اثبات شرایط بیع و ذکر خیار عیب و غبن صرفا از طریق شهود انجام میشود و کار سخت هست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما ابتدا باید وقوع معامله را اثبات کنید و بعد از آن برای تامین دلیل و فسخ اقدامات لازم را انجام دهید.