مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تنظیم سند

سلام ما سال 95 یه خودرو سمند از نمایشگاه خرید کردیم که نمایشگاهی به دروغ گفتند از فروشنده وکالت دارند و یه خودرو پراید را به اسم نمایشگاهی زدیم و مابقی پول را هم در نمایشگاه کارت کشیدیم و بعد او نمایشگاهی گفت سند به اسم کس دیگری هست به هر حال صاحب سند به شخصی وکالت دادند و تعویض پلاک انجام شد و برگ سبز به اسم ما هست و مدارک قبلی ماشین به ما تحویل شد برای سند قطعی چند بار به ما گفتن بیاین محضر ولی فروشنده حاضر نشد و ماه نمیدونستیم باید گواهی عدم حضور بگیریم و بعد از کلی رفتن پیش بنگاهی یک برگ سند قطعی آورد به ما داد امسال بعد 4سال موقع فروش ماشین ما متوجه شدیم اون برگ سند قطعی جعلی و ما اصلا هیچ دسترسی به صاحب سند نداریم و اصلا ایشون ندیدیم الان تکلیف ما چیه

پاسخ ها :

پرسشگر :

الان توی داد خواست الزام به تنظیم سند ماباید بگیم نیومده سند بزنه یا بگیم سند جعلی داده؟
چون صاحب دفتر خونه ای که سندش جعل شده بود اصل سند را از ما گرفت و گفت درست نیست این سند دست شما باشه

پرسشگر :

در ضمن ما قولنامه نداریم ولی پرینت حساب گرفتم و بنچاق و سند ماشین دست ماست و اینکه الان ما چه شکایتی باید بکنین

پرسشگر :

و اینکه چرا اون دفترخانه اون برگ گرفت ؟ممکن خودش, باهاشون همکاری کرده باشه چون از روی ظاهر اون سند اصلا متوجه نمیشد کسی که جعلی

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دادخواست الزام به انتقال رسمی بطرفیت فروشنده و مالک خودرو تقدیم نمایید