مشاوره حقوقی رایگان - دعوای کیفری

یکسال پیش یک سمند خریدم و پس از ده ماه فروختم. کارت سوخت تحویل نگرفتم چون هنوز سهمیه بندی شروع نشده بود پیگیر گرفتن کارت سوخت نشدم. ماشینو فروختم. حالا صاحب جدید جهت اخذ کارت سوخت اقدام کرده ولی پاسخ اومد از کارت سوخت توسط شخصی دیگر در مناطق جنوب کشور سواستفاده میشده و قاچاق سوخت میشد. و حالا اون شخص دستگیر شده و حکم قضایی به تاریخی اومده که ماشین تحت مالکیت من بوده. حالا صاحب جدید از من کرده و پیگیر ماجراست. باتوجه به اینکه در قولنامه که من خریدم ذکر شده کارت خودرو بیمه و معاینه فنی تحویل خریدار شده و اسمی از کارت سوخت برده نشده ؛ آیا تقصیر گردن من است یا از من سلب قصور میشود ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال با توجه به محتویات قولنامه که مشخص است کارت سوخت تحویل شما نشده است و اینه اساسا از کارت سوخت در شهری دیگری و آن هم توسط فرد دیگر استفاده میشده است از نظر مقررات قانونی مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود . موفق باشید