مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از کارت سوخت

سلام و خداقوت

من چون خانم هستم، برای بنزین زدن از ماشین پیاده نمیشم.
آخرین بار کارتم صد و خورده ای بنزین داشت و من هر ماه کمتر از سهم ماهانه ام استفاده میکردم.
چند روز پیش دوستی از من کارت سوختم را امانت گرفت و میگه 40 تا زده در حالیکه کارت خالی شده.
چون خودم چک نمی‌کردم نمیتونم اینو اثبات کنم.
می‌خوام ببینم امکان پیگیری میزان برداشت های بنزین از باجه های سوختگیری متفاوت وجود داره.
مثل پرینت حساب،میشه برداشت هارو رصد کرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از جایگاه های سوخت پیگیری نمایید ولی نهایتا دوست شما می تواند مبلغ مازاد سهمیه بنزین های برداشت شده را به شما بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اثبات هست و اگر ثابت شد شما میتوانید بابت آن اقدام حقوقی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از پمپ بنزین پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از جایگاه های سوخت پیگیری کنید . اما بعدا با اعلام ان میتوانید طرح دادخواست حقوقی دهید