مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن کارت سوخت

سلام. بنده دیروز راس ساعت 17 در یکی از جایگاه های ارومیه اقدام به سوخت گیری کردم البته داخل گالن چون برای یک خودرو دیگه که بنزین تمام کرده بود اقدام به خرید بنزین کردم و یادم رفت کارت سوخت رو بردارم بعد از اینکه از جایگاه خارج شدم متوجه شدم که در داخل جایگاه جا مانده کمتر از 5 دقیقه خودم رو به داخل جایگاه رسوندم ولی برداشته بودن البته دوربین های جایگاه کامل ثبت کرده که شخصی میاد و کارت رو برمیداره و به متصدی نازل هم چیزی نمیگه و در داخل جیبش میزاره پلاک انتظامی ماشین کاملا مشهود هست الان بنده به چه عنوان شکایت کیفری انجام بدم با پیگیری از راهور هم پلاک انتظامی به اسم شخصی بود که عنوان میکرد که بنده خودرو رو فروختم و از مالک آخر خبر ندارم آیا بنده میتوانم ماشین رو توقیف کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از راهور استعلام پلاک انتظامی بگیربد . مشخص شود چه کسی بوده میتوان تحت عنوان سرقت کارت سوخت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نمی تواند استفاده کند اما تحت سرقت شکایت کنید تا پلاک او توقیف شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی دادخواست سرقت کارت سوخت بدهید البته میتوانید با مراجعه به دفاتر پیشخوان یا پلیس بعلاوه ان کارت بسوزانید و درخواست

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سرقت کارت سوخت قابل پیگیریست اما میتوانید کارت را اصطلاحا بسوزانید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به عنوان سرقت شکایت کنید یا کارت رادر اصطلاح بسوزانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهترین کار این است که کارت را از طریق پلیس راهور یا دفاتر خدمات پیشخوان بسوزانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارت سوخت را بسوزانید نیازی به طرح شکایت و صرف وقت نیست

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سرقت کارت شکایت کنید و شماره انتظامی رو هم در متن شکایت اعلام کنید و درخواست بررسی فیلم دوربین را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسب به سوزاندن کارت سوخت اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کارت سوخت را بسوزانید
شکایت سرقت قابل طرح می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت مبنی بر سرقت مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید به راهور مراجعه نمایید و کارت را بسوزانید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سرقت کارت سوخت را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت کیفری سرقت را
مطرح نمایید