مشاوره حقوقی رایگان - انسداد کارت سوخت و ارجاع به تعزیرات

سلام بنده کارت سوخت خود را در اختيار متصدی جایگاه‌شهری که ساکن هستم قرار دادم ولی متصدی کارت را در شهری که منفعت بیشتری براش داشته است انتقال داره واز کارت سوخت بیرویه استفاده کرده است حالا کارت به دستور قضایی آن شهر دستور انسداد قرار داده است لطفا راهنمایی ‌
کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به مرجع دستور دهنده رجوع کنید
از سواستفاده کننده می‌توان شکایت کرد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست مجدد کارت سوخت کنید و شکایت سواستفاده مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم است
شما باید به تعزیرات مراجعه نمایید
و ممکن است جریمه شوید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا به مرجع دستور دهنده مراجعه نمایید علت را جویا شوید و بعد از اینکه متوجه علت شدید و با موضوع اینکه شخص استفاده اگر مجاز اگر انجام داده باشد می‌توانید شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بنحو حضوری بهتر است این موضوع را مورد پیگیری قرار دهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

یلام در تعزیرات باید پاسخگو باشید و احتمالا جریمه میشوید ولی میتوانید از آن شخص شکایت خیانت در امانت مطرح‌کنیذ