مشاوره حقوقی رایگان - اعلام وکالت وکیل

سلام و خسته نباشید. بنده در گیر پرونده خانواد، نفقه و مهریه هستم که وکیل گرفتم و ایشون اعلام وکالت کردن. این پرونده ها اتا جای پیشرفت که بعد از کم کاری وکیل به اعضار ختم شد و بنده دادم پیش قسط و ازاد شدم . والان همون پذونده روش تعدیل زدن از طرف خواهان و من هم دوباره تعدیل بر اقساط زدم و وکیل سز جلسه نمیخواد بره و میگه باید اعلام وکالت کنم و باید 7 میلیون بهم بدی که برم سر پرونده .
درصورتی که قرارداد فی مابین ،تا پایان پرونده بوده
الان ایشون میگه این پرونده جدید حساب میشه و باید اعلام وکالت کنم
حالا سوال ؟
مگر این پرونده همون مهریه نیست که اعلام وکالت کرده پس چرا باز میگه باید اعلام وکالت کنه و قرار بر این بوده تا پایان پرونده وکیل باشه
مرسی از کمک های بی نظریتون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امور بستگی به توافقات فیمابین شما و وکیل شما دارد.