مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل کراهت از زوج

سلام بنده 1400عقد کردم و در دوران عقد هستم و بعد از 3ماه بابت رفتار و اخلاق همسرم و این که متوجه شدم در 18سالکی و 20سالگی به مدت 5 روز هر سری بیمارستان بخش روانی بستری شده و به من اطلاع نداده بود دادخواست طلاق دادم و رد شد.3دفعه هر 6ماه برای نفقه شکایت کردم که بعد از شکایت نفقه رو‌پرداخت کرد و رفت عدم تمکین بنده راگرفت( از بنده شکایت فریب در ازدواج مطرح کرد و ادعا کرد هیچ‌ گونه رابطه زناشویی نداشته و‌چون قبلا برای بنده اتفاقی در این رابطه افتاده بود به ایشان گفته بودم قبل از عقد و‌ مشکلی با عدم بکارت نداشتن ولی بعد اینکه به مشکل خوردیم گفت شکایت میکند و این شکایت با منع تعقیب بنده صادر شد در طی شکایت ترک انفاق قاضی تجدید نظر بیان کرده به دلیل کراهت و مفارقت جسمانی و عاطفی اختلافات شدیدی بین طرفین وجود آمده و رکن اصلی ترک انفاق یعنی تمکین مخدوش شده و از حق حبس خارج شده پرونده و چون عدم‌تمکین داشت رای به نفع ایشان صادرشد
سوال بنده این است در این 3سال با توجه با این شکایت فریب ازدواج و این که ایشان طی پرونده های متعدد تاکید براین دارند که اصلا هیچ‌گونه روابط زناشویی نداشته اند درصورتی که رای منع تعقیب ذکر شده ایشان اطلاع داشته قبل عقد و رای کراهت که قاضی تجدید نظر صادر کرده
میشود به دلیل کراهت و مفارقت جسمانی و عاطفی دادخواست طلاق داد؟
درمورد روابط زناشویی هم بنده پیامهایی دارم .
و اینکه ایشان شغلی که در سند نکاحیه عنوان کردن مشغول نیستن و‌حتی همچین شغلی نداشته اند و الان عنوان شغلی دیگر را اورده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد