مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت پس از اخراج

با سلام .
ممنون و سپاسگزار تمامی عزیزانی که به هر نوعی و نحوی جهت حل مشکلات عزیزان این مرز وبوم تلاش میکنن دست تک تک شما را می‌بوسم .
بزرگوار من سال 78 با علاقه وعشقی که به وطن و مرز خاک پاک ایران عزیزم داشتم به استخدام نیروی دریایی ارتش عزیز ودریادلان سلحشور نیروی دریایی درآمدم و من به صورت پیمانی وبعد اتمام 5سال قراردادم به خاطر تلاش و علاقه که داشتم و به من هم لطف بزرگی کردن به صورت رسمی درآمدم.ولازم به ذکر است که من در طول خدمتی که چه در منطقه چهارم دریایی و ادامه در منطقه دوم دریایی داشتم کوچکترین سهل انگاری در روند خدمتی نداشتم و این امر بدهی موجود در سوابقی خدمتی من می‌باشد .که لازم به اثبات نمیباشد .و متاسفانه بعداً 8سال اندی به دلایل مشکلات شخصی و خانوادگی که همسرم برای من به وجود آورده بود لطمه بزرگی به روند خدمتی بنده ایجاد کرد و من به ناچار مجبور به درخواست انتقالی از منطقه دوم به منطقه دریایی خرمشهر عزیز وبزرگ نماد قدرت عزیزان ایران ما بود با افتخار شدم و بعد از چند روزی چنان مشکلات فراوانی سر راه من بوجود آورد که مجبور به ترک خدمت کردم و دیگر نتوانستم بر مشکلات غلبه کنم که باعث غیبت بیش از 6ماه شد ومن متاسفانه با نتیجه تاسف بار اخراج از سازمان خداحافظی کردم وچون علاقه شدید داشتم برگردم حتی دنبال تسویه حساب نرفتم تا امیدی برای برگشتم حداقل داشته باشه لذا عاجزانه درخواست راهنمایی و در صورت مساعدت نسبت به بخشش یا عفو رهبر معظم انقلاب اسلامی به این حقیر هدیه تا بتوانم بار سنگین که بر دوش خانواده همسر و فرزند و مخصوصا مادر بیمار وچشم انتظارم باشم که می‌گفت مادر هر موقع مشکل کارت حل شد دیگه من خندیدم آن روز روز رضایت خداوند متعال از پر زدن من به دیار ابدی وارامش من می‌باشد .....لذا عاجزانه عاجزانه از شما بزرگواران و معلمان این راه تقاضای مساعدت وبخشش را گدا مندم که چی کار کنم به خدمت برگردم؟ به امید پیروزی ایران عزیز و پایدار با وقار و همیشه در صحنه.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد