مشاوره حقوقی رایگان - محجور بودن برادرم

باسلام و احترام
پدر فوت کرده که سرپرست برادرم ی ماشین مدل 80 بود که فروخته شد وقت سند زدن اومده برادر محجور می‌باشد از طرف اداره سرپرستی مراجعه کردیم و شماره پرونده که قبلاً مادر سرپرستی رو برعهده داشت که مختومه شده بود الان در اداره سرپرستی که مادر میخواهد سرپرستی برادر بگیرند پروند گم شده و کارمند... اصلا همکاری نمی‌کنند با اینکه ما از دفتر خانه اسناد برشون نامه بردیم اصلا نمی‌دونیم چکار رفت و زنگ می‌زنیم جواب درست نمیدهند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از شعبه موضوع را پیگیری کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از طریق رییس اداره سرپرستی پیگیری نمایید درصورت تمایل مدارک را جهت مطالعه وکیل ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌توانید حضوراً پیگیری نمایید یا وکیل بگیرید