مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن برگه چک

سلام.
بنده یه چک سفید امضا به صورت ضمانت طلا ازیک فروشنده طلافروشی داشتم که پشت اون چک وزن طلا را تا اون روز که چک بهم دادند حساب کردند و نوشتند.
بعداز مدتی متوجه میشیم که چکمون را دزدیدندو تاریخ ١/1/ 14٠٠ زدند و مبلغ ١6٠ میلیون.
خلاصه میریم شکایت می کنیم و چک مسدود می کنیم و . طرف را پیدا و دستگیر می کنند و بعد ازش می خواهند که چک ما را پس بده. او هم به شریکش داده بوده و شریک هم پس نمی ده. به هر حال دادگاه او را محکوم می کندو طرف میره زندان تا چک را پس بده و گفتند تا چک پس نده و یا رضایت نگیره باید زندان بماند ولی از شانس ما (عفو رهبری) می خوره و میاد بیرون.
و ما همچنان دستمون به هیج جا بند نیست و طلا فروش هم می گویید تا چکم را پس ندید بهتون طلاتون را نمی دم و اینکه بهم ضرر رسوندید و حسابم و... خراب شده و...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکیل بگیری تا پرونده شما را بررسی نماید بتواند بهتر شما را راهنمایی نمود