مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری در تمدید وکالت و کلاهبرداری و فروش مال غیر

باسلام.
با عرض معذرت خیلی پیچیده است و هر کسی یه چیزی گفته.
سند ماشین به اسم یه خانومه که با وکالت کاری فروخته به یه خانوم دیگه (توسط یه دلال که خانوم دوم آدم همون دلاله) و کل پولشو دریافت کرده و من طریق همین آقا که ادعا میکرد ماشین برا خانومشه (بعدا متوجه شدم اصلا مرده مجرد بوده و خانوم دومی خانومش نبوده) خریدم و یه مبایعه نامه دستی بدون شاهد که با دست خط اون پسره نوشته شده و انگشت و امضا شده و اصلش دست اونه و من عکسشو دارم.
منم بعد از گرفتن وکالت تعویض پلاک یه ماهه (تا 24 فروردین 99) (به اسم خانومم چون خانومم پرستاره و تامین اجتماعی داره برای گرفتن پلاک تهران) کل پول رو تو دفترخونه در حضور خانوم دومی (بخشی به صورت چک رمزدار به اسم پسره و مابقی به صورت نقدی) پرداخت کردم و از پسره یه دست خط گرفتم که نوشته بود؛ من به عنوان همسر فلانی کل پول را دریافت کردم.
و حالا بخاطر بسته بودن تعویض پلاک تو این مدت مهلتش تموم شده و اینا هم اصلا همکاری نمیکنن.
در ضمن تو وکالت نامه هم قید شده که کل حقوق مادی و معنوی خود را دریافت کرده ام و ادعایی در این زمینه ندارم.
الان با این وضعیت من چیکار میتونم بکنم؟! لطفا راهنمایی کنین

پیشاپیش از توجهتون ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.مدارک باید بررسی شود و اینکه باید وضعیت وکالت مشخص شود.