مشاوره حقوقی رایگان - کشف گوشی سرقتی توی جیب

برای اولین بار عمرم یک گوشی خریدم از سایت درج آگهی، بعداز سه ماه پلیس نیروی انتظامی اتفاقی توی خیابان اومد چک کرد سریال گوشی را گفت سرقتی هست، دستبند زدن منو گرفتن عصرش فرستادن دادسرا، یک شب بازداشت کلانتری شدم فرداش صبح آزاد کردن، شاکی داشت گوشی اومد رضایت داد، گوشی رو پونصد هزار خریده بودم با جعبه ولی از کسی که خریده بودم دیگه نتونستم پیداش کنم آدرس نداشتم ازش، قیمت واقعی گوشی هم یک تومن هست قدیمیه سونی اکسپریا، 2015،بعدش برام پیامک اومده قرار منع تعقیب بدلیل حکم سرقت مستوجب تعزیز، الان میخاستم بدونم چجوری باید سابقه ام پاک کنم هیچ راهی نیست، چون من هیچوقت پام به دادگاه پاسگاه کشیده نشده سر هیچ و پوچ منو گرفتن سابقه دار کردن. ممنون میشم راهنمایی کنید استخدام تربیت معلم دبیری دارم خیلی مهمه برام کوچکترین سابقه ای نباید داشته باشم. متشکرم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر برایت حاصل کرده اید جای نگرانی نیست برای شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که محکوم نشده باشید مشکلی ایجاد نمی‌شود مهم محکومیت است که برای شخص سابقه می‌گردد