مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیفی

با سلام چهار سال پیش ماشینمو گشت توقیف کرده دنبالش نرفتم . الان بهم پیام آمده که به مناسبت دهه فجر میتونم ماشینمو آزاد کنم . ولی اطلاع ندارم کدام کلانتری بود و به کدام پارکینگ برده . راهی هست تا بدونم کدام پارکینگ بردن یا نه ‌ . ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق راهور بر اساس کارت ماشین پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجعی که به شما پیامک داده است نسبت به استعلام اقدام نمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

استعلام توقیف خودرو با شماره پلاک
استعلام توقیف خودرو با شماره پلاک سریع‌ترین راه اطلاع از انتقال خودرو به پارکینگ است. برای این منظور کافی است شماره پلاک خود را بدون حروف به شماره 30005353 پیامک کنید. به‌عنوان مثال اگر شماره پلاک شما ایران 38/ 443 د 66 است، عدد 6644338 را به شماره 30005353 ارسال کنید تا از توقیف خودرو و انتقال آن به پارکینگ مطمئن شوید.

2) تماس با پلیس 110
ساده‌ترین راه استعلام توقیف خودرو، تماس با پلیس 110 است. در این روش باید اطلاعاتی مثل کد ملی مالک و پلاک خودرو را ارائه دهید.

3) استعلام توقیف خودرو انلاین
برای استعلام توقیف خودرو انلاین، باید به سایت پلیس راهور به آدرس www.rahvar120.ir مراجعه کنید که با نام سامانه استعلام توقیف خودرو نیز شناخته می‌شود. در این روش باید کد ملی مالک و شماره پلاک خودرو را داشته باشید.

4) استعلام توقیف خودرو با کد ملی
برای استعلام توقیف خودرو با کد ملی، باید اپلیکیشن پلیس من را نصب کنید و مراحل زیر را طی کنید:

وارد بخش راهور و سپس ترخیص اینترنتی خودرو از پارکینگ شوید.
پس از آن باید کد ملی و شماره تماس مالک را وارد کنید و احراز هویت شوید.
در مرحله بعدی پلاک‌های فعال و توقیف شده برای شما نمایش داده می‌شود.
برای رفع توقیف باید خلافی خودرو و هزینه‌های توقیف مثل هزینه پارکینگ و جرثقیل را پرداخت کنید که این هزینه‌ها از همان صفحه قابل‌پرداخت هستند.
پس از پرداخت خلافی، درخواست ترخیص را می‌زنید.
در مرحله بعد باید شماره گواهینامه و شماره بیمه خودرو را وارد کنید.
سپس گزینه تحویل به شخص موردنظر را انتخاب کنید و اگر تحویل‌گیرنده شخصی غیر از مالک است باید اطلاعات او وارد شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به معاونت فناوری راهور شهرتون مراجعه کنید