مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

باسلام
کارگاه خیاطی داشتم که توسط سارق برای رد اثر سرقت آتش زده شد،مراتب جرم در دادگاه کیفری رسیدگی و وی محکوم به حبس گردید و از بابت خسارت آتش زدن اموال دادخواست ارسال و حکم اجرای بابت پرداخت خسارت اموال به قیمت کارشناسی شده به تاریخ انجام جرم صادر شد.با توجه به اینکه بعد از صدور رای متهم اقدام به پرداخت خسارت ننموده وبا توجه به افزایش قیمت اموال سوخته شده و همین طور مشخص نبودن زمان پرداخت خسارت آیا امکان ارسال دادخواست تاخیر تادیه وجود دارد؟آیا به من خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیرد؟طبق ماده 522 آیین دادرسی محکوم علیه که تمکن مالی داشته باشد و از پرداخت دین امنتا کند ملزم به پرداخت خسارت دیر کرد است،این متهم تمکن مالی ندارد،لطفا در این زمینه برای پرونده من راهکاری ارائه کنید،ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته نسبت به پاسخگویی دقیق اقدام شده است.