مشاوره حقوقی رایگان - طلب از شرکت با مسئولیت محدود

با سلام.اگر در متن قرارداد منعقده با شرکت مسئولیت محدود عبارت "مسئولیت محدود" ذکر نشود آیا می‌توان از ماده 95 قانون تجارت که بیان می دارد (( دراسم شرکت بایدعبارت (بامسئولیت محدود) قیدشودوالان شرکت درمقابل اشخاص ثالث شرکت تضامنی محسوب وتابع مقررات آن خواهد بود. اسم شرکت نبایدمتضمن اسم هیچیک ازشرکاءباشدوالاشریکی که اسم اودر اسم شرکت قیدشده درمقابل اشخاص ثالث حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را خواهدداشت)) برای دریافت طلب اقدام نمود؟
در حالت کلی نحوه وصول طلب از شرکت با مسئولیت محدود که هیچ اموالی بنام وجود ندارد چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید