مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام بنده نیسان وانت خرید نقد اقساط و تمام اقساط پرداخت کردم بجز 4 میلیون بابت اصل سند پرداخت نکردم طرف الان 6 سال هس با کلک حیله منو بسر میدونه بهم سند ماشین نمیده تهدید میکنه سند رو فروخته حالا من موندم چطور از این شخص شکایت کنم؟ کلاه بردار هس حساب‌های بانکی ش چند ساله توقیف هس.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به انتقال سند به طرفیت فروشند و صاحب سند داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

6 سال پیش از یک وکیل مشاوره می گرفتید
الان دادخواست الزام به سند بدهید