مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سربازی

با سلام خدمت شما عزیزان من از تاریخ 1366/8/18الی 1368/8/24 به مدت 24 ماه خدمت مقدس سربازی را انجام داده ام به مدت 3 ماه در اصفهان 8 ماه در کرج و 13 ماه در آذربایجان غربی در منطقه عملیاتی پیران شهر نقده خدمت کرده ام بعد از 24 ماه خدمت مقدس موقع تصفیه حساب گفتند که چیزی به شماها تعلق نمیگیرد حق و حقوق شمارو ریختن برای ساخت مرقد امام نه حقوق 24 ماه خدمت سربازی و حق عملیاتی به ما ندادند حالا میخواستم ببینم میتوانم حق و حقوقم را مطالبه کنم و به کجا باید بروم و یا به کجا شکایت کنم در ضمن این در آن زمان برادرم هم مفقود الاثر بود از شما سروران عزیز تقاضا دارم راه نمایم نماید با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود از طریق اول به نیروی مربوطه مراجعه اگر درست نشد از،طریق دادسرای نطامی شکایت مطرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دادخواست به طرفیت یگان خدمتی خویش خواهید داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

می توانید شکایت کنید به فرمانده نیروی مربوطه اما بعید است موفق شوید
34 سال گذشته!!!!؟