مشاوره حقوقی رایگان - واسطه گری امتیاز حواله خودرو

باسلام بنده با توافق فروشنده و آگاهی کامل فروشنده از قیمت امتیاز خودروی خود که 500 میلیون ارزش داشت ، توافق کردم که به دلیل زمان محدود خریدار پیدا می کنم و فروشنده هم خودش کتبی و شفاهی( رسید قولنامه دارم) توافق کرد که 250 میگیرم و راضی هستم ، بنده هم معامله را جوش دادم و خریدار 250 به فروشنده داد و 260 هم به من که واسطه بودم از خریدار دریافت کردم و از فروشنده هیچ مبلغی دریافت نکردم ، حال بعد از گذشت 14 ماه فروشنده شکایت حقوقی کرده که سرم کلاه رفته و مابقی مبلغ رو میخاهم آیا چنین شکایتی وارد و درست است؟؟ ممنون از پاسخ دلسوزانه شما وکلای گرامی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاضی با توجه به اوضاع و احوال و قرارداد تشخیص خواند داد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که عبارت اسقاط کافه خیارات ولو غبن فاحش در قرارداد قید شود طرفین به صورت کاملا ارادی پذیرفته اند که مسئولیت اختلاف قیمت واقعی مال و قیمت قراردادی را پذیرفته اند و هر ضرری که از این راه به ایشان وارد گردد را می پذیرند.بنابراین نمیتواتد فسخ کند