مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
اگر پسری بعد از فوت پدر با اجازه کتبی از مادر و خواهرانش طبقه دوم خانه پدری را با هزینه خودش بسازد آیا بعد از فوت مادر از طبقه پایین که ارثیه پدری هست سهم میبرد یا خیر، چون خواهران میگویند چون طبقه بالا را ساختی دیگر از طبقه پایین ارث به شما تعلق نمیگیرد

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از طبقه پایین نیز ارث خواهید برد و کسی نمیتواند فرد را از حقوق مکتسبه خود محروم نماید .