مشاوره حقوقی رایگان - خیانت اعتیاد

با سلام وقت بخیر خسته نباشید حدود یازده ساله که ازدواج کردم همسرم از اول معتاد بود ولی خانوادم اجازه ندادن جدا بشم حدود سه سال پیش بهم خیانت کرد التماس کرد که شکایت نکنم اون خانم هنوزم در دسترسه یعنی می دونم کیه بعد از اون ماجرا بهم کوکایین می داد مصرف کنم تا ازم سواستفاده جنسی کنه یعنی هر بلایی می خواست سرم می آورد تا زمانی که این کارو انجام نمی دادم بهم پول نمی داد و چیزی نمی خرید الان یک ماهه که سفت و سخت جلوش ایستادم و دیگه این کارو نمی کنم همسرم گل و حشیش می کشه خونه نداریم یه باغ وسط یه بیابونه با دوتا بچه اونجا زندگی می کنم، میگه نمی تونی طلاق بگیری مدام تهمت می زنه به مادر و خواهر و برادر میگه اگه بری زندگی همه رو به هم می زنم بچه هارم نمیده بهم علاوه بر گل و حشیش الکل هم مصرف می‌کنه و خودش مشروبات خونگی میسازه کلی کار غیر قانونی و ساخت و ساز غیر مجاز هم انجام داده خواستم بدونم می تونم طلاق بگیرم مهریه بگیرم و حضانت رو هم بگیرم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.قویترین اهرم فشار شما مهریه میباشد. طرح دعوی طلاق با ارجاع امر به پزشکی قانونی و در صورت اثبات اعتیاد شدید زوج به مواد مخدر و سواستفاده ایشان و عسر و حرج شما امکانپذیر است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با استناد به عسر و حرج می‌توانید برای طلاق اقدام نمایید و ابتدا از موارد فوق دلیل و مدا ک جمع آوری و سپس از قاضی مربوطه تقاضای معرفی ایشان به پزشکی قانونی را بکنید