مشاوره حقوقی رایگان - ورود بدون اجازه به حریم شخصی

به کافی نت رفتم رمز شخصی و موقت رو دادم بعد چندروز طرف رفته تو سامانه ثنا با همون رمز ومشخصات که خودم دادم و میگه خودت گفتی این کارو انجام بدم در صورتیکه من اونجا نبودم و درخواست ترک تعقیب داده ایا با شکایت از کافی نت به نتیجه میرسم وموضوع شکایت چی هست حتی هزینه واریزی هم از حساب من نبوده

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

شما مسیول نگهداری رمز و مشخصات سامانه خود هستید. در فرض مطروحه به شرط اثبات خیانت و سو استفاده کافی نت ، میتوان طرح شکایت خیانت در امانت و سواستفاده کرد. نکته اینجاست که احتمال دریافت وجه از متهم پرونده یا واریز به حساب کافی نت موجود است. چون این ترک شکایت تنها به درد متهم پرونده میخورد ولاغیر