مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از انتقال سند به همسر

باسلام و احترام
ضمن تشکر از زحمات شما عزیزان سوالی دارم
سه دانگ یک دستگاه آپارتمان به متراژ90 متر به نام بنده و 3 دانگ دیگر به نام همسرم بود با توجه به خیانتی که همسرم به بنده کرد و من متقاضی طلاق شدم، همسرم پیشنهاد داد جهت جلوگیری از درخواست طلاق بنده سه دانگ دیگر را به صورت سند قطعی به اینجانب برگرداند تا اینجانب از طلاق منصرف گردم من نیز پیشنهاد ایشان را قبول کردم، در حال حاضر با توجه به اینکه بنده مالک 6 دانگ به صورت سند قطعی میباشم، ایشان از کار خود پشیمان گشته و مرا تهدید به کشتن می نماید که باید سه دانگی را که به تو انتقال دادم به من برگردانی
با توجه به مطالب اعلامی آیا همسر بنده می تواند بدون رضایت و حضور اینجانب،با گرفتن وکیل، مالکیت سه دانگ یا همه 6 دانگ را از من سلب نماید؟و سند را به نام خودش برگرداند؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.خیر. تنها اقدام احتمالی ایشان مطالبه مهریه و توقیف ملک میباشد. دفاع شما نیز مستثنیات دین بودن ملک مسکونی است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به عدم نقل و انتقال پول این امکان وجود دارد میتوانید پیش از اقدام همسرتان ملک را به نام شخصی که کاملا مورد وثوق شما باشد صلح نمایید در اینصورت دیگر امکان بازپس گرفتن منتفی خواهد بود.