مشاوره حقوقی رایگان - برای 4سال حکم قطعی باید چکار کنم آزادم کنم

باسلام وخسته نباشید خدمت شماوکیل وکلا پرسش من اینه که حکمم قطعی شده 4سال حبس گرفتم فاقد جریمه میخوام انتقالم بدن به شهرخودم اماکسی روندارم پیگیرکارهام باشه چطورباید اقدام کنم که سریعأپیگیربشن وانتقال بدنم ممنون میشم جواب بدین..

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

خودتون رو معرفی کنید به اجرای احکام.بعد از معرفی تقاضای انتقال به شهر محل اقامت

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق مددکاری زندان پیگیری نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دادیار زندان تقاضای خود را مطرح کنید ‌میتوانید تقاضای پابند نمایید و یا بعد از گذراندن یک چهارم تقاضای آزادی مشروط نمایید