مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با سلام و احترام
اگر وکالت بلاعزل به صورت مجتمعا برای دو نفر تنظیم شده باشه ( و البته موکل حق هرگونه معامله از او سلب شده باشه ) آیا در صورتیکه یکی از دو وکیل به نفع موکل استعفا و حق عزل خودش رو باطل کنه وکالت نامه (مجتمعا) میتونه باطل بشه یا کلیه حق و حقوق به وکیل بعدی انتقال پیدا می کنه
ممنون

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام اگر حق اقدام برای یک وکیل بدون وکیل دیگر ذکر شده باشد با اعلام انصراف یک وکیل از موضوع وکالت ؛ وکالت نامه عملا از اعتبار خارج خواهد شد زیرا اقدام تواما به هردو وکیل داده شده است موفق باشید .