مشاوره حقوقی رایگان - دريافت پيامك و عدم دريافت ابلاغيه و دادنامه در سامانه ثنا

سلام چرا پيامك مبنى بر اينكه دادنامه يا ابلاغيه به شماره آگهى و شماره پرونده دريافت مى شود ولى ابلاغيه مربوط به شخص حقيقى در سايت سامانه ثنا قرار نگرفته است؟ بخش شعبه بصورت تلفنى اصلا پاسخگو نيست پس بايد چكار كنيم؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

ابلاغیه های در سامانه ابلاغ درج می شود نه ثنا.

پرسشگر :

ببخشيد منظورم همان سامانه هست،اس ام اس يا پيامكش آمده ولى خب بايد چكار كرد تا ابلاغيه ها در سامانه ابلاغ نشان داده شود؟لطفا راهنماييم كنيد.

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

به دفاتر خدمات قضايي مراجعه شود.