مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستاجر

با سلام
بنده مستاجر در يک ساختمان ١٠ واحدی هستم
هيچگونه جلسه ساختمانی تشكيل نشده و ٧ واحد متعلق به يک خانواده و ساكن ميباشند
مدير ساختمان قانونی گذاشته كه به خاطر امنيت ساختمان پيک حق ورود به ساختمان را ندارد و بايد مالكين جهت دريافت و يا ارسال به درب اصلی مراجعه كنند ايا اين حرف صحيح و قانونی ميباشد در صورت عدم قانونی بودن مفاد ان را توضيح دهيد ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد اقدام مدیر ساختمان قانونی نیست چرا که مشاعات ساختمان ملک شخصی نیست و تمامی افراد حق استفاده دارند.......... ابتدا سعی کنید با ارایه راهکار موضوع را حل نمایید چون زمان رسیدگی دادگاه طولانی است و شاید بعد از انقضای مدت اجاره شما رای صادر شود