مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه در قبال حضانت فرزند در دفترخانه

من وخانومم میخواهیم برای طلاق توافقی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنیم، آیا لازم هست قبل مراجعه به دفترخدمات، شرایطی که توافق کردیم مثل بخشیدن کامل مهریه درقبال حضانت فرزند و یا نفقه و.. رو بگوییم و یا کتبیش کنیم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید که طرف مقابل زیر حرفش نمی‌زنه لازم نیست در غیر این صورت باید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و زوج به زوجه وکالت در طلاق و حضانت فرزند و زوجه نیز مهریه و سایر حقوق مالی خود را ابراء کند.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام توافقات در صورتجلسه و رای دادگاه درج میشود ضمنا حضانت حق و تکلیف والدین است و قابل اسقاط نمی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ بهتر است تمام شرایط با مراجعه به دفتر اسناد رسمی کتبی شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نیازی نیست در روز دادگاه شرایط را قبول کنید البته قبل جلسه دادگاه دادگاه باهم به طور شفاهی به توافق برسید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید حین رسیدگی به دعوی طلاق در دادگاه مطرح نمایید اما در صورتی که اطمینان از عدم تغییر توافقات دارید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر نیازی نیست و میتوانید توافقات را در صورتجلسه دادگاه مکتوب نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری اقدام خوبی است
ترجیحا توافقات حاصله توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد