مشاوره حقوقی رایگان - رد مال سرقت

با سلام بنده به خاطر سرقت مستوجب تعزیر دستگیر وبه دادگاه فرستادن که بازپرس پرونده کیفری همان روز قرار وثیقه 200میلیونی صادر کرد تا وثیقه جور بشود و 2روز حبس رفتم با قرار وثیقه آزاد شدم بعد ابلاغیه آخرین دفاع رفتم بعد پرونده به شعبه 2کیفری ارجاع داده شد وابلاغیه اومد من حاضر شدم شاکی نیومد .الان ختم رسیدگی اعلام کرده وحکم به تحمل6ماه حبس تعزیری 10ضربه شلاق تعزیری و رد مال داده تجدیدنظر هم ندادم سابقه کیفری هم ندارم .الان باید 6ماه حبس و10 ضربه شلاق تعزیری باید بکشم و رد مال چی کار کنم؟ با وثیقه ای که ارزش 2میلیارد گذاشته شده چطوری میشه ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
می توانید از طریق شعبه اجرای احکام درخواست پابند الکترونیکی بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه اجرای احکام کیفری مربوطه نسبت به درخواست پابند الکترونیک اقدام بفرمائید.
اگر وثیقه به نام شما باشد برای مزایده اقدام خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام وثیقه ربطی به محکومیت شما ندارد وثیقه زمانی اجرا گذاشته می‌شود که رد مال انجام ندهید و به موقع نیز خود را تحویل اجرای احکام کیفری ندهید بهتر است از نهاد های ارفاقی قانونی استفاده کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم می‌توانید قبل از شروع حبس درخواست پابند الکترونیک کنید و رد مال حتماً باید انجام شود اما در صورتی که شما تسلیم به رای شده باشید در واقع حق تجدید نظرخواهی خود را پیش از اتمام مهلت تجدید نظرخواهی ساقط کرده و درخواست تخفیف مجازات داده باشید دادگاه تا یک چهارم مجازات تعیین شده را کسر می کند . این حکم دادگاه قطعی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اجرای احکام کیفری مراجعه و درخواست پابند داشته باشید وثیقه در صورتی که متعلق به شما باشد �ای مزایده اقدام می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از قاضی اجرای حکم و قاضی ناظر زندان تقاضای پابند الکترونیکی کنید و نسبت به مزایده وثیقه اقدام نمایید