مشاوره حقوقی رایگان - عفو مواد مخدر

با سلام و خسته نباشی خدمت شما
سال 1400 برای پدر من 8 سال زندانی بابت فروش مواد مخدر ک فقط 18 گرم هروئین ازش گرفتن بریدن و یک سوم جرمش را کشیده است و حال مشغول کار برای زندان است؛ آیا 22 بهمن شامل عفو شده است یا مناسبت های دیگه عفو شاملش میشه؟
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید.
می توانید درخواست آزادی مشروط و پابند الکترونیکی و یا تعلیق اجرای مجازات بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

الان که این سوال را می‌نویسید 29 بهمن است یعنی 7 روز از 22 بهمن گذشته بنابراین باید پاسخ را گرفته باشید