مشاوره حقوقی رایگان - مواد روان گردان شیشه

سلام. از من 7ونیم گرم شیشه گرفتن و6سال حبس بعدازیکسال تحمل حبس رای بازشدم الان 14ماه ازحبسم میگذره ازیک سوم 7ماه کسردارم ایا عفوبهمن ماه مشمول حالم میشه ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عفو بهمن ماه که گذشت؟ برای بقیه مدت دستورالعمل های زندان را رعایت کنید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام باید میزان حبس تحمل شده با مدت تعیین شده در عفو برابر باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای آزادی مشروط باید یک سوم آن گذشته باشد و برای این که شامل اخذ گردیده آید یا خیر به دادیار ناظر زندان مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طرق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جرائم مواد مخدر با وزن مذکور مشمول عفو مذکور نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر شامل حالتان می شد از طرف قاضی ناظر زندان به شما ابلاغ می شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛
از طریق اجرای احکام و

شورای طبقه بندی زندان پیگیری نمایید.